Iker hűtőkamra

Sárgarépa kiteleltetése céljából. A megbízom felkért 2 x 300m³ szigetelt kamra gépészetének a kiépítésére, melyek független rendszerként működnek. A gépészet a barack betárolására is alkalmas a nyári nagy melegekben is.

0102030405

Forráskúti hűtőkamra

Megbízónk gyümölcs tároló gépészetének telepítésére adott megbízást. Az elegánsan kialakított gazdaságban sikerült diszkréten elhelyezni az aggregátot, hogy azért a megfelelő légárom is biztosítva legyen a hőjének leadásához.

rabi1rabi2rabi3

Harkakötönyi Vadásztársaság

Sikeresen pályázott és nyert a Társaság egy pályázaton, mellyel – egyéb adományok mellett- nagyon szépen felújították és korszerűsítették Vadász- házukat. Kivitelezésre került többek között a fenti hűtőkamra is, melynek a panelezési munkáit is mi végeztük, a meglévő helységben. Egyedisége, h a kamraajtó a mennyezetig ér, így a kocsin igen nagy vadakat is betudnak tolni rajta, anélkül, hogy az leérne a földre. A kapcsolószekrény zárható, így egy kezelőre korlátozódik a kamrának az üzemeltetése.

harka1harka2harka3harka4

Szanki Baromfi Hűtőkamra

Megbízónk kőművessel alakított ki egy helységet a meglévő melléképületi sorból. Mi a szendvics panelből alakítottuk ki a hűtött teret. Előre bent hagyva egy tartályt, ami a technológiához kellett. A gépészet 400V üzemű, teljesen automata, csak a kívánt hőfokot kell beállítani.

tothm1tothm2tothm3tothm4

Sípos Malmi dupla hűtő

Megbízónk (2006.-ban) a folyamatos üzem biztonság és a nagyon változó mennyiségű, hőmérsékleti igényű betárolandó termék miatt a hűtési igényt 2 teljesen független, külön álló hűtő rendszerben kívánta megoldani. Ezt mi 2db. L'unite aggregáttal oldottunk meg, amely kifogástalanul működik a mai napig. Évi megjelenésünk csak a karbantartási munkákra korlátozódik, amely viszont elengedhetetlen, a hosszú élettartam érdekében.

sipos1sipos2sipos3sipos4sipos5

Tázlári Virághűtő

Megbízónk (2007.ben) maga alakította ki a hűtendő teret, 15cm szendvics panelből. Mi csak a gépészetet telepítettük, ami +2 fokon tudja tartani a vizes vödörben betárolt szegfűket, így sokáig nem nyílik ki, tovább marad piac képes! Az aggregát kifogástalanul működik a mai napig!

herke1herke2herke3herke4

Majsai Hús Hűtőkamra

Ezen hűtőkamra 2006.-ban lett átadva. Az alap elkészítésével kezdődött, amely gondosan le lett szigetelve, egy helyi kőműves által.

 egri1egri2egri3egri4egri5

A panelezés 10cm vastagságban, rozsdamentes belsővel lett telepítve, így megfelelt a legszigorúbb egészségügyi előírásoknak és a H.C.C.P. - minőségi rendszernek is. A hűtőkamra ajtó szintén rozsda mentes, masszív 3 pontos zsanérú, így több 100x-i nyitásnak, erős igénybevételnek is ellen áll. További előnye, hogy zárható, illteve a belső nyitó gomb foszforeszkál, így látható sötétben. Továbbá belülről mindig kinyitható, biztonsági okok miatt. A hűtőtest statikus kivitelű (ventilátor nélküli) , hogy ne szárítsa (barnítsa be) a friss húst idő előtt. Szintén rozsda mentes, az előírások megfelelése érdekében. A gépészet távolabb (8m) lett telepítve, hogy ne zavarja az eladó teret, dolgozókat. Jó látható helyen lett elhelyezve a digitális vezérlő, hogy az aktuális hőmérsékletet tizedes pontossággal nyomon lehessen követni, illetve egyéb funkciókat, mint például az olvasztási ciklusokat.

Cégünk az elmúlt években több hűtőkamrai megbízást is kapott. A hűtő berendezések beszerelésétől a teljes kamra megépítéséig (pl.: szendvicspanelezés, gépészeti munkálatok) elvégzését is vállaljuk. A kamrák gépészetében, és a hűtők vezérlését a megrendelő igényei alapján készítettük el, akár az aggregátok elhelyezését, a vezérlő panelek kialakítását mind sok-sok szempontot kísérve készítjük el.