PANASONIC KLIMA SZERVÍZ

partnerként cégünk vállalja a nagymultú Japán márka szakszerű telepítését, javítását.
Aki a Panasonic klima mellett dönt, az egy különösen csendes, megbízható készüléket kap hosszútávon.
A Nordic sorozatával pedig biztos fűtési megoldást egész télre. 

1 PANASONIC HC

Kiskunmajsai épületklimatizálás

Komplett ház klimatizálását egy LG hármas multi berendezéssel oldottunk meg. Utólagos beszerelés miatt kábelcsatornáznunk kellett. A képen jól látható milyen jól „kihasználtuk” a födémbe húzott fehér csíkot, így a mi kábelcsatornáink alig látszanak.

tapai2 tapai1tapai3

Kunfehértói klíma előszerelés

Új házépítés, vagy nagyobb felújítás alkalmával lehetőség nyílik, hogy a csőhálózatot bele sülyeszük a falba, hasonlóan, mint egyéb épületgépészeti csőhálózatot. Így csak a készülék látszik, elrejtve a csövezést. Ellenben az utólagos telepítéskor, mikor „csúnya” kábelcsatornával kell összekötnünk a beltérit a kültérivel.Ilyen „becsövezés” látszik egy kunfehértói nyaraló klimatizálásánál. Munkákról mindig fotót készítünk, így későbbi falfúráskor kivéthető a csőhálózat megsértése

kazinci2kazinci1kazinci3kazinci4kazinci5

Bp.Csertő u. (2012.aug)

Utólagos beszerelésnél csak a kábelcsatorna jöhet szóba! Kültéri rögzítése csak átmenő menetes szárral oldható meg a 10. emeleten. Egy 3,5 kW-os MIDEA stabilan temperálja ezt a 1.5 szobás nyugati fekvésű zuglói lakást.

bpcserto2 bpcserto3 bpcserto4 bpcserto5

Érdekesség

Egy nyári nagy vihar után úgy belevágott a villám egy családiházba, hogy a földgázvezetéken húzott földre és útközben „megcsípte” a klima rézcső vezetéket, ami kilyukadt, elengedve a teljes hűtőközeg töltetett. Továbbá a kültéri inverteres panel is tönkre ment, cserére szorult. Talán ez volt a szerencse, mert ha a hálózat föld felé húzott volna le, viszi a beltéri panelt is... Szerencsére a javítást a biztosító megfizette a kárt maradéktalanul.

 rzvillam1rzvillam5rzvillam6rzvillam7rzvillam8

Karbantartás

Mind a saját egészségünk, mind a készülék hosszú élettartama érdekében időszakosan karban kell tartani a klima berendezéseket, melyet cégünk egyedi felkérésre, vagy szerződés esetén automatikusan elvégezzük a megbeszélt időpontokban. Garancián belül és azon túl is.

karbant1karbant2